Aanbevelingen

Heel erg bedankt voor de mooie ceremonie. Had niet mooier gekund. (Larissa)

Martin, het was geweldig. Nogmaals erg bedankt! (Ferron)

Larissa en Ferron

Op 30 maart mochten we eindelijk elkaar het “ja-woord” geven en Martin heeft er een pracht feestje van gemaakt. Van hard lachen tot stille emotionele momentjes, alles kwam voorbij. Ook werd de hele zaal meegenomen in de ceremonie. Zelfs de neefjes en nichtjes kregen een belangrijke rol, met de hamer slaan! Martin, heel erg bedankt voor dit mooie en speciale moment waar we nog vaak op terug gaan kijken. Jij hebt deze dag een stukje specialer gemaakt.

Groetjes Henk en Jorieke Leusink

Jorieke en Henk

‘Beste Martin, we hebben een geweldig feest gehad met iedereen die ons lief is. We zijn ook blij dat wij jou hebben gevraagd. Nogmaals dank voor de wijze waarop je op jouw bekende manier ons huwelijk hebt voltrokken en hoe je onze kleinkinderen een rol hebt gegeven bij de ceremonie.’
Gert en Zwany Conradie

‘ik kan uit ervaring zeggen dat wij echt de leukste, vrolijkste en geweldigste trouwambtenaar van Nederland hadden’ (Roy)  ‘de beste trouwambtenaar van het universum’ (Annalinde)
Annalinde en Roy Jurriaans

“Martin bedankt voor de onvergetelijke ceremonie. Iedereen was onder de indruk en had nog nooit zoiets meegemaakt. Je was super en we willen graag in contact blijven met jou. Je moet nog een keer naar ons toekomen. Gerrit en Diana.
Diana en Gerrit, Polen

Op 19 juni 2009 was Martin onze trouwambtenaar en wat was het een feest! Hij had tijdens het kennismakingsgesprek echt naar ons geluisterd en vertaalde dit op sublieme wijze tijdens onze huwelijksdag. We wilden geen zware ‘preek’ maar vooral veel humor. Dat is aan Martin wel besteed! Tevens wist hij ons als individu en stel uitstekend te typeren, een teken van mensenkennis. Ik kan Martin dan ook van harte aanraden! (recensie op facebook, 26-02-2017)
Charlotte van Weerd

Vandaag, 11 jaar geleden, mochten wij elkaar het ja-woord geven. Martin Trouwambtenaar Coers voltrok ons huwelijk. Wat een lieve, hartelijke en warme persoonlijkheid, wat een fantastisch persoon. Hij maakte de voltrekking persoonlijk en helemaal van ons. Niet te statig, maar met een vrolijke noot. Dank je wel, lieve Martin! Ieder jaar wanneer we onze huwelijksdag vieren, denk ik aan je lieve lach terug. Je hebt mede de dag onvergetelijk mooi gemaakt. Ik ben super trots en blij dat jij ons huwelijk hebt voltrokken!  (recensie op facebook, 18 November 2016)
Chantal en Thijs

Wij zijn bevoorrecht dat jij ons hebt willen trouwen. Wij blijven je dankbaar voor de prachtige en enorm persoonlijke ceremonie!  Het vak van trouwambtenaar is je op het lijf geschreven. Dank! T&M
Maaike en Toine