Trouwen in Zwolle

Naast zelfstandig trouwambtenaar, ben ik ook als trouwambtenaar werkzaam in de gemeente Zwolle. In Zwolle word ik, samen met mijn collega trouwambtenaren, met enige regelmaat gevraagd huwelijken te voltrekken of partnerschappen te registreren. Binnen mijn eigen gemeente mag ik niet als zelfstandig trouwambtenaar aan de slag. Indien je in Zwolle trouwt dan kun je kiezen uit een van de trouwambtenaren die daar werkzaam zijn. Voor meer informatie wil ik je verwijzen naar de website van de gemeente Zwolle (www.zwolle.nl).

Trouw je in Zwolle en wil je door mij worden getrouwd? Of wil je dat ik in Zwolle je partnerschap registreer? In dat geval kun je een voorkeur voor mij uitspreken. Zelf mag ik hierover geen toezegging doen. De gemeente Zwolle bepaalt wie jouw huwelijk voltrekt of wie je partnerschap mag registreren.