TROUWEN AAN DE DIJK I Ooievaars, uiterwaarden en de IJssel. De trotse ouders van de bruid stelden hun tuin graag ter beschikking om dit uitzicht te realiseren. TELEUKTROUWEN (een aanrader!) maakte er een trendy trouwlocatie van zodat Evelien en Wouter hier hun mooiste dag konden beleven.

Het sportieve bruidspaar leerde elkaar op de Koninklijke Militaire Academie in Breda kennen, waar zij beiden tot militair werden opgeleid. Zoals het echte studenten betaamt, bekleedden zij allerlei functies in de studentenvereniging en zagen zij elkaar in de bar. Tijdens hun zomervakantie, ondertussen bijna zes jaar geleden, kwamen ze erachter dat zij niet meer zonder elkaar konden en wilden. Aan het begin van het nieuwe studiejaar was hun relatie snel een feit.

Reizen is hun grote passie. Samen trokken zij al door de nodige landen in diverse werelddelen. Dat militairen nuchter zijn wist ik, dat zij ook zo gemakkelijk, grappig en relaxed kunnen zijn weet ik nu ook.

Na een gezellig voorgesprek in hun eigen tuin, mocht ik hen een week later het JA woord vragen. Bij de ceremonie, die met beperkt militair ceremonieel gepaard ging, waren English speaking guests from all over the world aanwezig en vloeiden er tranen toen bruid en bruidegom hun geloften aan elkaar voorlazen. Ik heb genoten!