ALLES KLOPTE GEWOON l De liefde spatte er vanaf bij het stralende bruidspaar. Het gras grenzend aan de rivier De Vecht was uitgekozen voor het moment suprème. De hippe vazen met modern gestoken bloemen markeerden de toegang tot de openlucht trouwzaal. Een briesje wind zorgde voor een beetje verkoeling op de tamelijk broeierige dag.

De bruidegom verscheen met zijn moeder op de witte loper, gevolgd door de bruid aan de arm van haar trotse vader. Zoontje Noan vermaakte zich opperbest met het hamertje tik op het zitvlak van zijn kleine witte stoeltje, nog voordat zijn ouders überhaupt JA konden zeggen. Allemaal enthousiaste familie en vrienden. Opa’s en oma’s die hoog in het vaandel staan bij het bruidspaar, twee van hen mochten zelfs getuigen. En wat een geweldige kerel is opa Kloekke. Vrienden Annick en Lennart speechten ook voor hun besties. Er werd veel gelachen. Emoties mochten er ook zijn. Tranen bij het bruidspaar, hun ouders en vele andere gasten. Degenen die de beide families kennen weten wel waarom.

Op de populairste trouwdag van 2017 mocht ik de ceremonie leiden. Een grote eer dat ik hiervoor van dit geweldige bruidspaar het vertrouwen kreeg.

Martin Coers trouwambtenaarLarissa en Ferron, jullie waren sprakeloos toen jullie elkaar voor het eerst zagen. Onder de indruk was ik, toen ik jullie zag. Larissa, op jullie mooiste dag was jij nog mooier dan mooi. Ferron, jouw eerste woorden aan jouw schoonouders waren ‘ik ben wel dik, maar ook heel erg lief.’ Deze woorden heb jij de afgelopen zes jaren dubbel en dwars waargemaakt. Ik zag deze grote liefde en genegenheid voor jouw vrouw al tijdens onze gezellige voorgesprekken en nu ook met jouw grote glimlach erbij op jullie trouwdag. En ach, met ‘dik zijn’, daar is niets mis mee. Toch?